Åbningstider

Åbningstider 2019

1. maj - 30. september:
Alle dage kl. 10 - 16

Påsken 13. april - 22. april
Efterårsferien 12. - 20. oktober


Læs mere her

 

Bestil guidet rundtur

Bestil en guidet rundtur via vores webformular.


Bestil din tur her

 

Besøg os på facebook

 

Velkommen til Kjøge Mini-By's hjemmeside

Et besøg i Kjøge Mini-By er en sjov og spændende oplevelse for hele familien, en oplevelse som appellerer til fantasien hos både børn og voksne. Husene er tro kopier af de huse, der lå i Køge By i årene omkring 1865, men bygget i størrelsesforholdet 1:10 af entusiastiske frivillige pensionister. Mange af Mini-Byens huse kan stadig ses og genkendes, hvis man går en tur i Køge By.


Når man besøger Mini-Byen, kan man gå omkring i de arbejdende værksteder og forsikre sig om, at alt er hjemmelavet, det være sig mursten, teglsten, skorstene, tagrender, vinduer, døre og trapper. Byen, som færdigbygget skal bestå af ca. 1000 bygninger, er langt fra færdig, men med 590 bygninger på plads december 2018 er den for alvor begyndt at tage form, og i havnen kan man se en række modelskibe fra den tid. De voksne vil bl.a. kunne glæde sig over den akkuratesse, der er lagt for dagen, og for børnene er det som at gå i en hel by af dukkehuse.

På den naturskønne grund er der opstillet borde og bænke, så de besøgende kan nyde en medbragt madkurv og drikke eller blot sidde og betragte de mange huse. Flere overdækkede terrasser med bænke, borde og stole gør det muligt at spise den medbragte mad i læ og tørvejr. I caféen kan du købe øl, vin, vand, kaffe, is mm.

Toiletter, inklusive handicaptoilet, findes både i den gamle bygning samt i "Kaffehuset". En hjertestarter, fra TrygFonden, findes i indgangen i den gamle bygning. Det er muligt, at bevæge sig rundt i Mini-Byen med kørestol eller rollator og hunde er velkomne i kort snor.

Det vil glæde os, om du og din familie, venner og bekendte vil komme og besøge os - vi kan til gengæld byde på en rigtig god oplevelse!

Hvis du vil vide mere om Mini-Byen så klik på de øvrige menupunkter.

 

Med venlig hilsen

Kjøge Mini-By

Kjøge Mini-By • Strandvejen 101 • DK - 4600 Køge • Tlf. 5663 6218 • mail@koegeminiby.dk