Åbningstider

Åbningstider 2019

1. maj - 30. september:
Alle dage kl. 10 - 16

Påsken 13. april - 22. april
Efterårsferien 12. - 20. oktober


Læs mere her

 

Besøg os på facebook

Igen en dejlig Pinsegudstjeneste i Kjøge Mini-By

2. pinsedag er det blevet tradition, at der holdes pinsegudstjeneste i Kjøge Mini-By med præsterne Signe Asbirk og Charlotte Dybdahl Winther fra Køge Kirke.

Gudstjenesten holdes foran minibyens kirke (vi kan jo ikke være indenfor). Og heldigvis var det smukt vejr.

Det er et tilløbsstykke af dimensioner, når pinsegudstjenesten holdes i minibyen. Det er gratis at besøge minibyen, og igen i år måtte der sættes mange ekstra stole op, så alle kunne nyde gudstjenesten siddende.

Gudstjenesten startede med præludium ”Sound the trumpet” af H. Purcell spillet af trompetisterne Kristian Klausen og Mikael Kielsgaard.

Derefter velkomst og bøn, og så sang alle ”I al sin glans nu stråler solen” – og det gjorde den. Det var skønt vejr.

Så var der pinseprædiken v/præsterne, og det var en frisk oplevelse. Som præsten sagde: ”Det er jo alle kirkers fødselsdag, så det skal vi fejre”. Og fejret blev det, med blomst i håret hos præsten og fin kjole, som hun tog på til lejligheden.

Så blev der sendt balloner til vejrs, og vi sang fødselsdagssang for fødselaren. Derefter sang vi ”En yndig og frydefuld sommertid”, og så var det tid til nadver, som mange deltog i, og det gik så fint det hele. Og koret fra Køge kirke sang ”Nu bede vi den Helligånd”.

Til slut sang vi alle ”Du danske sommer, jeg elsker dig”, og til allersidst var der Fadervor, Velsignelse og Postludium efterfulgt af trompetisterne med ”Trumpet Voluntary af J. Clarke.

Og så var der fødselsdagskage og kaffe til alle. Og der var til alle, og man nød det dejlige vejr. Og snakken gik, og man beså husene i minibyen.

Det var en dejlig dag.

Kjøge Mini-By • Strandvejen 101 • DK - 4600 Køge • Tlf. 5663 6218 • mail@koegeminiby.dk